Fermanoastra

Angus House Farm a devenit o poveste de succes în lumea agriculturii din România după o aventura de peste 10 ani, în care proprietarii s-au dedicat trup și suflet pentru îngrijirea animalelor și obținerea performanțelor.

Ferma noastră vă oferă o oportunitate unică de afacere și un trai în armonie cu natura! Investiția inițială nu trebuie să fie mare, iar cunoștințele în domeniul creșterii vacilor nu sunt obligatorii, deoarece veți avea ocazia să învățați cu ajutorul nostru.

Ai intrebari?

    Lot AHF73

    De  vanzare

    Dacă ți-a plăcut povestea noastră și te-a inspirat, ne-am bucura să îți fim alături. Avem pentru tine o selecție de vite de înaltă calitate și îți putem oferi tot suportul necesar dezvoltării propriei tale ferme.

    Suna Acum
    icon
    icon
    icon
    icon
    Lucruri Interesante De Stiut Despre Black Angus

    Geneticanoastra

    Ghidați de proverbul “Rasa, masa, casa”, de la început, obiectivul nostru a fost acela de a importa doar exemplare de calitate, cu istorie și genetica de top, am reușit să punem bazele a ceea ce a devenit acum Genetica Angus House Farm.

    Animalele fermei noastre provin de la cele mai cunoscute și apreciate ferme, cu o genetică recunoscută și documentată de peste zeci de ani din diferite colturi ale lumii . Combinând exemplarele cu caractere genetice superioare , am reușit sa obținem propria linie genetica Rezultatele de la concursuri si evenimente ne recomanda ca si o ferma cu performante superioare, lucru ce ne aduce o satisfacție sufleteasca greu de descris in cuvinte.

    Vreau Detalii

    Furajarenaturala

    In perioada sezonului de pășunat ,pe lângă iarba naturală de pe pășuni, animalele sunt suplimentate cu săruri minerale specializate pe fiecare categorie in parte. In sezonul rece, alături de nutriționiști cu care colaboram, animalele primesc o rație compusă din fanuri, semifanuri , nutrețuri însilozate si săruri minerale necesare unei dezvoltări sănătoase; totodata monitorizând si aspectul profitabilității.

    icon icon icon icon icon

    Lot AHF74

    Aberdeen Angus de Calitate Superioara!

    Descoperiți avantajele creșterii animalelor Aberdeen Angus direct de la Angus House Farm. Cu peste 10 ani de experiență, oferim animale sănătoase și bine îngrijite, gata să aducă performanță și calitate fermei dumneavoastră.

    Ma intereseaza