Angus House Farm Badge

BLACK Angus

Ghidați de proverbul  “Rasa, masa, casa”, de la început, obiectivul nostru a fost acela  de a importa doar exemplare de calitate, cu istorie și genetica de top, am reușit să punem bazele a ceea ce a devenit acum Genetica Angus House Farm. 

Animalele fermei noastre provin de la cele mai cunoscute și apreciate ferme, cu o genetică recunoscută și documentată de peste zeci de ani din diferite colturi ale lumii . Combinând exemplarele cu caractere genetice superioare , am reușit sa obținem propria linie genetica Rezultatele de la concursuri si evenimente ne recomanda ca si o ferma cu performante superioare, lucru ce ne aduce o satisfacție sufleteasca greu de descris in cuvinte. Netherthon European 0788 alias Zorro un exemplar cu rezultate excepționale , acest taur provenite din celebra ferma Neterthon din Scoția . El și-a pus amprenta pe sporurile record de creștere înregistrate in ferma, cântărind la maturitate peste 1300 kg    Prince –cu un Numele pe măsura , acest taur ne-a consacrat ca și ferma de reproducție prin performanțele și calitatile transmise produșilor. Din partea tatălui, acesta are rădăcini in renumita ferma TeMania, Australia, cu un renume mondial in calitatea animalelor produse cât și marmorarea carnii . Pe linie maternă avem o combinație de doua ferme cu renume; Hamilton și Young Dale // Canada. Cu așa combinație genetica, nici nu e de mirare ca am reușit sa avem înregistrați peste 350 de produsi in Asociatia Aberdeen Angus din care peste 100 de taurii de reproducție puși in populație și nenumărate loturi de femele ca și fundament pentru ferme noi create .
Edwin/ campionul European 2018,titlul dobândit la FarmFair Internațional / Canada, preferatul nostru pentru finetea și Frumusețea care o trasmite produșilor lui datorită descendenței in celebra ferma SAV din SUA in combinație cu linii consacrate  din Canada si Marea Britanie .

Edwin

Numar de inregistrare: DE 0988508659

Suntem foarte mândri de rezultatele și performanțele acestui taur. În vârstă de 5 ani şi 3 luni a fost desemnat Campion European în 2018, dar şi Vicecampion Mondial la categoria tineret, într-o competiţie desfăşurată în Canada. Acest taur provine dintr-o fermă cu genetică de top din Germania, având ascendenţă canadiană şi americană.

Detalii

Zorro

Numar de inregistrare: UK 542697300788

Dragul nostru Zorro ne uimește mereu cu rezultatele sale, oferă printre cele mai mari sporuri de creștere. Provine din celebra ferma NH Netherton din Scoția, care la rândul lor au adus pentru împerechere vaci Angus din Kaharau, Noua Zeelandă, o fermă cu peste 60 ani experiență și prezentă la toate concursurile mari din întreaga lume.

Detalii

Prince

Numar de inregistrare: DE 0988693318

Din partea tatăului provine din ferma Te Mania Australia, recunoscută pentru  calitatea animalelor produse cât și marmorarea cărnii. Mama lui este tocmai din Canada, de la Hamilton Farm.

Detalii

Santos

Numar de inregistrare: RO 5040092001081

Santos este un taur deosebit care provine din Jeff Eric P869, iar mama lui vine de la ferma DM cu rădăcini puternice în ferma HF Canada.

Detalii

Pandur

Numar de inregistrare: RO 509006829935

Pandur a fost obținut la prima licitație de la Agraria. Vine de la ferma binecunoscută Sodomar, care aparține prietenului și colaboratorului nostru, Costel Popa.

Detalii

Boy

Numar de inregistrare: RO 509006829935

Acest taur este cu adevărat special și atrage privirile fermierilor care ne vizitează ferma. A fost produs din încrucișarea lui Zorro cu o vacă de calibru mare, care putea ajunge la 1300 kg în zilele bune.

Detalii