Despre noi


Viața din Londra a avut farmecul ei și, dincolo de orice, o stabilitate financiară pe care anterior fondatorii nu o regăsiseră în România. Însă cum nicăieri nu-i mai bine ca acasă, după un timp au hotărât să revină și să aducă și în România gustul excelent de vită din rasa Angus pe care l-au descoperit în Anglia. Chiar dacă la început experiența specifică în acest domeniu nu a fost neapărat punctul forte, pasiunea și dedicarea au făcut diferența.

Totul a început ca o afacere de familie, cu 10 femele și un taur din rasa Aberdeen Angus, aduse din Germania și crescute pe un teren modest. Puțini au fost cei care au văzut potențialul afacerii, însă fondatorii nu s-au lăsat descurajați. Convingerea cu care au crezut în ideea lor a făcut ca afacerea să se tripleze în doar 2 ani, astfel că au extins ”familia” cu încă 60 de femele Black Angus, aduse direct din UK. Astăzi, descendentele acestora dau naștere la 90% din cele 500 de capete prezente astăzi la fermă. Restul exemplarelor sunt atent selecționate și achiziționate în cadrul unor licitații cu genetică selectată.

Povestea Angus House Farm poate fi oricând o inspirație și un model demn de urmat de către oricine își dorește un astfel de business și nu are un capital generos, ajutor specializat sau experiență în domeniu. Angus House Farm este dovada faptului că prin pasiune poți reuși.

echipa AHF

Familia Vereș

Bogdan

Gheorghe

Mihai

Adriana

Terezia

Melinda

Colaboratori

Profesioniștii cu care colaborăm fac diferența: fără o echipa de medici veterinari de excepție nu am putea să ne bucurăm de cele mai sănătoase exemplare. Alături de ei, specialiștii din domeniu  ne ajută să păstrăm cel mai înalt nivel de calitate.

Vlad Roman

veterinar

Călin Marginean

veterinar

Black Angus Farm

blackangusfarm.ro

Karpaten Meat

karpaten-meat.com

Moldovan

Carmangeria Moldovan

Maravet

maravet.com

DCM Zootehnie

dcmzootehnie.ro

Povestea Angus House Farm este o inspirație adevărate pentru cei care nu dispun de sume mari de bani,experiență în domeniu sau nu au legătură cu specialiști din domeniu. Ferma noastră este dovada reală a faptului că prin pasiune poți reuși să-ți trăiești visul.

Valorile noastre

Obiectivul principal al activității noastre este performanța: de la combinația genetică, la tratamente si furajare corespunzătoare a animalelor, urmărim și îmbunătățim constant toți parametrii pentru a ne asigura cele mai bune  rezultate. Plecând de proverbul “Rasa, casa, masa”, în cadrul fermei acordăm atenția necesară tuturor detaliilor care pot impacta calitatea. Fără un material genetic bun nu se poate discuta despre performanță, indiferent de calitatea furajelor, insă înainte de orice, sănătatea și bunăstarea animalelor este primul pas.

Mai multe

Monitorizare Performantelor

La Angus House Farm este monitorizat fiecare exemplar, in special femela în perioadă de gestație cât si după fătare pentru a urmări evoluția vițeilor, greutatea acestora, dar și starea generală de sănătate a exemplarelor.Astfel, lucrurile nu sunt lăsate la întâmplare, se lucrează pe un protocol de prevenție bine stabilit cu specialiștii din domeniu pentru a le asigura o stare de sănătate bună și șanse maxime de producție .

Rezultatele noastre

Am reușit să participăm la evenimente și concursuri internaționale, unde am obținut titluri precum Campion Mondial sau Vicecampion European, find mândri de taurii noștri care ne-au răsplătit pentru tot efortul depus în îngrijirea lor.

Edwin Campion al Europei 2018
Boy prezentat la Agraria ( Junior )
Zorro prezentat la Agraria ( Senior )

Bine de stiut

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Mai multe