Alege Angus House Farm Vaci De Vanzare
5 minute

De Ce Sa Alegi Ferma Noastra Daca Cauti Vaci Angus De Vanzare

Începând cu anii 1990, industria cărnii de vită a cunoscut o trezire în rândul bucătarilor și consumatorilor cu privire la rasa de vite folosită pentru a-și produce carnea de vită. Rasa „Angus” s-a schimbat de la rasa originală Aberdeen Angus la cea modernă Angus, pe care majoritatea producătorilor de carne de vită o folosesc astăzi. Rasa originală Angus a fost stabilită oficial cu Aberdeen prin Angus Bull #1, Old Jock, născut în 1842 în Scoția, rezultatul unei creșteri de secole pentru rezistență și calitate a cărnii roșii. Rasa Angus modernă are un cadru mare, cu mai multă masă în mandrină și primale rotunde, picioare mai lungi și un sistem digestiv care a fost adaptat pentru o dietă de finisare a cerealelor. Angus modern prezintă multe trăsături ale raselor domestice care au fost încrucișate în linia de sânge pentru a îmbunătăți eficiența și pentru a crește randamentul de carne roșie.

La Angus House Farm, îmbrățișăm etica și integritatea ca principii de bază în creșterea celei mai bune cărni de vită și pentru a avea cele mai bune vaci și viței Angus de vânzare în zona de lângă Cluj. Luăm furajele de înaltă calitate crescute în ferma noastră și le folosim pentru a ne hrăni bovinele Black Angus. Ne mândrim că avem drept de proprietate în fiecare pas al procesului pentru a putea să creștem singuri toată hrana pentru animalele noastre. Asta înseamnă că valorile noastre sunt implementate în fiecare pas pentru a obține cea mai bună carne de vită Black Angus, de la ferma noastră.

La Angus House Farm știm care sunt implicațiile cu care se confruntă mulți atunci când vine vorba de a cumpăra vită Black Angus sau Tauri Black Angus. De aceea dorim să vă asigurăm, că, deși credem că animalele noastre își servesc scopul propus, acordăm prioritate bunăstării animalelor înainte de toate celelalte lucruri. Avem grijă de animalele noastre la fel ca de pământul nostru, cu grijă și respect pentru resursele și pentru mediul în care sunt crescute. Dacă ești în căutare de vită Black Angus, viței Black Angus sau tauri Black Angus de vânzare, te așteptăm la ferma noastră.

Avantajele resurselor naturale pentru fermierii români sunt în primul rând pășunile neexploatate și resursele naturale de apă ale țării. Creșterea vacilor este foarte ușor de practicat în România, având în vedere suprafețele mari de pășuni disponibile.

Prin urmare, rasa Black Angus este ideală și bine adaptată pajiștilor din această zonă, cu un randament foarte bun de carne de vită în mod natural, cu hrană suplimentară minimă. Rasa Angus se adaptează cu ușurință la climatul balcanic și este rezistentă atât la frig, cât și la căldură intensă.

 

Creștere sănătoasă

După ce au fost înțărcate la șapte luni, vitele noastre Black Angus pasc din pășuni proaspete și verzi pentru cea mai mare parte a vieții lor. Acestea sunt apoi supuse unei diete sănătoase de plante și sâmburi de porumb tocate, fân, lucernă, făină de soia, vitamine și apă proaspătă. Nu folosim niciodată hormoni, aditivi chimici sau antibiotice decât dacă este necesar din punct de vedere medical pentru creșterea animalelor. Vacile noastre Black Angus pasc pe pășuni proaspete în timpul lunilor calde și vin în hambar în timpul iernii pentru a mânca fân pe care l-am recoltat de la ferma noastră. De-a lungul anilor, ne-am îmbunătățit turma și pășunile concentrându-ne pe relația noastră cu ambele. Ne străduim să tratăm fiecare animal cu respect și să oferim fiecăruia o viață sigură, confortabilă și satisfăcătoare.

În fiecare primăvară, fiecare vacă dă naștere unui vițel Black Angus, care va petrece următoarele 7 luni alături de mama sa. Ea va oferi vițelului lapte, îngrijire și protecție în timp ce pasc pe cele peste 100 de hectare de pășune. Vițeii vor pășuna, vor hoinări și se vor juca cu tovarășii lor de turmă.

În toamnă, când vremea începe să se răcească și creșterea pășunilor noastre încetinește, înțărcăm vițeii printr-o metodă cunoscută sub denumirea de înțărcare pe linie de gard. Vacile și vițeii se pot vedea și mirosi unul pe altul în timp ce își încep noua viață separată.

Când sosește primăvara, vitele se vor întoarce pe pășunile noastre cele mai bune, pentru a pășuna pe iarba proaspătă în timpul sezonului de creștere. Practicăm pășunatul rotativ, ceea ce înseamnă că le vom muta pe pășuni noi cel puțin o dată pe zi din mai-octombrie. Acest lucru le asigură că mănâncă cât mai multă iarbă, deoarece nimic nu le bucură mai mult decât iarba proaspătă!